Zbulohet arsyeja pse Cristiano Ronaldo nuk flet me njeri pas orës 22.00


Cristiano Ronaldo, edhe pse në moshën 39-vjeçare, pesë herë fituesi i “Topit të Artë” mbetet në top-formë, duke ruajtur një etikë pune kërkuese dhe duke vendosur standarde të larta.

Vetëm këtë sezon, Cristiano Ronaldo ka shënuar 48 gola mbresëlënës dhe ka një shans të madh për të fituar “Kupën e Mbretit të Kampionëve”. Performanca e tij e jashtëzakonshme vazhdon të sfidojë kurbën tipike të daljes në pension për atletët profesionistë, duke treguar përkushtimin dhe nivele të jashtëzakonshme.

Teksa i afrohet fundit të sezonit 2023-24 dhe përgatitet për Kampionatin Evropian këtë verë, Ronaldo është i fokusuar të jetë në maksimumin e tij fizik dhe mendor. Fiksimi i tij për përsosmëri është i dukshëm në çdo aspekt të zgjedhjeve të tij të stilit të jetesës.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për menaxhimin e stresit, Ronaldo ndau një zakon unike:
“Një gjë e rëndësishme, nuk flas pas orës 10-11 të natës. Nuk flas as në telefon. Nuk më pëlqen të flas natën për shkak të trurit tim. Pra, pas orës 10, mos më telefononi! Gjithsesi, bëj përjashtime. Nëse një mik i ngushtë më telefonon dhe i nevojitet diçka, i përgjigjem edhe pas orës 10.”

Kjo bëhet për të ruajtur qartësinë mendore dhe për të siguruar që ai të pushojë mjaftueshëm.

Suksesi i vazhdueshëm i Ronaldos dhe qasja e përpiktë ndaj karrierës së tij vazhdojnë të frymëzojnë atletët dhe fansat anembanë botës, duke demonstruar se me punë të palodhur dhe mentalitetin e duhur, performanca maksimale mund të mbahet deri në fazat e fundit të një karriere atletike

Latest articles

Related articles