Alibeaj: Drejtorët e Veliajt janë në burg për shkak të veprimeve të SPAK. Ti japim mbështetje

Enkelejd Alibeaj në një pornoncim për mediat para Kuvendit ka treguar arsyen pse nuk marrin pjesë në protestën para Bashkisë së Tiranës.

Alibeaj tha së qëndrimi i tyre ndaj rastit të arrestimit të ish-drejtorëve të Bashkisë Tiranës është mbështetja ndaj SPAK.

“Qëndrimi ynë, është mbështetja e SPAK. Ata drejtor janë atje për shkak të veprimtarisë së SPAK. Mbështetja më e sinqertë është ndaj SPAK. Mbështetja me financa me burime njezore. Kjo është mënyra më e mirë që kemi zgjedhur këtë rast.

Sjellja e vetme që duhet të mbajmë është të mbështesim SPAK. Çdo lëvizje tjetër, sidomos ajo për të rimarrë reformën në drejtësi, është lëvizja e fundit që Rama do të bëjë për të asfiksuar SPAK”, tha ai.

Ndër të tjera Alibeaj foli dhe për Reformën Zgjedhore ku tha se i vetmi fryt i Grupit të Dialogut është rrënimi i synimit të kësaj reforme për mundësimin e votës së emigrantëve, Shqipëria një zonë, votimi elektronik.

“Procesi i grupit të dialogut nuk ka ecur para. Ka patur vetëm një fryt, të rrënojë synimin e reformës zgjedhore që është miratimi në kohë i votës së diasporës, Shqipëria një zone”

Latest articles

Related articles