“Na kanë vjedhur Faceboook-un!” Një burrë dhe një grua paraqiten në polici

Një burrë dhe një grua janë paraqitur gjatë ditës së djeshme në Policinë e Elbasanit duke bërë dy kallëzime të çuditshme. Sipas bluve, 57-vjeçari dhe një 37-vjeçare kanë kallëzuar në polici vjedhjen e llogarive në rrjetet sociale.

Pas marrjes së kallëzimit, policia ia ka referuar çështjen specialistëve të Krimeve Kibernetike, të cilët do të bëjnë verifikimet përkatëse.

Denoncimi i vjedhjes së llogarive të rrjeteve sociale është një fenomen i rrallë duke qenë se zakonisht ka ankesa të mëdha mbi keqpërdorimin e tyre

Latest articles

Related articles