Samir Mane: Gruas i kam blerë një makinë “Bentley”

Një nga njerëzit më të pasur në Shqipëri u pyet nga moderatorët, Romeo Dhe Donald veshaj, për dhuratën më të shtrenjtë që i ka blerë bashkëshortes së tij.

Mane u shpreh se në përgjithësi nuk blen dhurata të shtrenjta, por dhurata më e shtrenjtë që i ka bërë gruas së tij është një makinë “Bentley”. Nga ana tjetër të njëjtën dhuratë i ka bërë edhe ajo.

Romeo Veshaj: Dhurata më shtrenjtë që i keni bërë bashkëshortes?

Samir Mane: Besoj do të ketë qenë ndonjë makinë. Zakonisht nuk bëj dhurata të shtrenjta, por besoj që do të ketë qenë makinë pak më e mirë.

Donald Veshaj: Çfarë makine?

Samir Mane: Tani ka një “Bentley”.

Donald Veshaj: Aman nga këto të voglat (qesh). Po ajo juve?

Samir Mane: “Bentley”, prap.

Latest articles

Related articles