Burgoset në Tiranë “Princi” i Drogës. Policia asnjë njoftim!

59 vjeçari Shqiptarë me origjinë nga Peja Princ Dobroshi i kërkuar nga disa shtete Europiane dhe i dënuar nga Gjermania me 15 vite burg prej 1 jave ndodhet në burgjet shqiptare.

Redaksia mëson se Dobroshi është arrestuar mbrëmjen e 22 nëntorit në Tiranë nga agjentët e drejtorisë së përgjithshme të policisë. Ata ja kanë dorëzuar më pas Dobroshin policisë së Tiranës e cila prej 22 nëntor ska bërë asnjë njoftim zyrtar.

Gjykata penale ka caktuar ndaj 59 vjeçarit masën e sigurisë 40 ditë paraburgim për efekt ekstradimi në Gjermani. WebLajm mëson se autoritetet Gjermane e kanë vlersuar homologët shqiptarë për këtë opetacion.

Po përse kërkohet ai?

Prokuroria ka argumentuar se ndaj të arrestuarit ka një mandat arresti ndërkimbëtar nga gjykata e Hamburg me nr 162.gs1782/23 lëshuar më datë 6.9.2023.

Dënimi i caktuar është 15 vite burg për veprën penale “shkelje e ligjit për narkotrafikët” sipas kodit penal Gjerman.

Ndërsa mediat Kosovare shkruajnë se Dobroshi është arrestuar për herë të fundit në Kosovë në 2019 dhe se kërkohej nga disa shtete europiane.

Latest articles

Related articles