“Shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja” – Gratë japin me “leje” burrat, shokohet studioja

Falja e tradhtisë për 92 herë nga partnerja e Neymar ka ndezur diskutime pasditen e sotme në “Ftesë në 5”.

Teksa të ftuarit kane ndarë mendimet e tyre, duke e kundërshtuar tradhtinë dhe duke e përkufizuar si një akt i cili ndodh kur nuk ka dashuri, dedektive Shkënda ka folur me statistika. Ajo ka treguar se në Shqipëri nuk ndahen për një tradhti në të vërtetë.

Sakaq e ftuara tjetër e panelit, Arta Hysa, ka pohuar se gratë japin me leje burrin kur janë shtatzënë për 9 muaj, duke i lejuar të shkojnë me gra të tjera.

“Mund të jetë një shlodhje sepse ka qenë shtatzënë dhe i thonë 9 muaj. Ka plot ashtu që ia japin lejen. Kur janë shtatzënë i thonë shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja”, ka treguar e ftuara.

Latest articles

Related articles