Dosja McGonigal- SPAK thërret ish këshilltarin e Ramës, Duçka

Dorian Duçka është paraqitur ditën e sotme pranë ambienteve të SPAK.

Emri i Duçkës u përmend gjerësisht lidhur me çështjen e ish-shefit të kundërzbulimit të FBI-së në zyrën e Nju Jorkut, Charles McGonigal dhe lidhjeve të tij me Shqipërinë.

Duçka është një ndër personat e përmendur në dosjen amerikane të arrestimit të Charles McGonigal.

Latest articles

Related articles