Basha poston mesazhin e Papa Françeskut për të rinjtë shqiptarë që të punojnë për Atdheun

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, poston mesazhin e Papa Françeskut për të rinjtë shqiptarë

Mirënjohje Papa Françeskut për këtë mesazh shprese dhe inkurajimi për të rinjtë tanë. Vendi i tyre ka nevojë për ta dhe të gjithë ne duhet të bëjmë çdo gjë që është në dorën tonë për t’u krijuar kushtet që rinia jonë e mrekullueshme të zhvillojë ambiciet dhe ëndrrat në Shqipërinë tonë të bekuar me shumë mundësi e bukuri.

Falemnderit Dom Arjan Dodaj, Arqipeshkvi i Arqidioqezës Metropolitane Tiranë-Durrës që mundësoi këtë mesazh kaq të veçantë.

Latest articles

Related articles