Kur Lulzim Basha paralajmëroi Berishën për pasojat e shpalljes Non Grata

Lulzim Basha e kishte paralajmeruar se çfarë do ti ndodhte…

Lulzim Basha ia kishte bere te ditur se do te kishte pasoja për fëmijët, PD dhe Shqipërinë. Po ta kishte degjuar atë dhe jo keta qe luten për ditë ti ndodh diçka që ti zene vendin situata do te ishte ndryshe. Ja pra qe i vetmi qe paska mendu per Berishen, paska qene Basha që për dy vjet Berisha ska lënë mashtrim pa bërë për ta.
Tani ruhu nga Gazepi doktor se ai të shet për një hamburger.

Latest articles

Related articles