Basha në Romë me senatorin italian Claudio Lotito

Kryetari i PD Lulzim Badha është fotografuar ne një nga restorantet e Romës duke drekuar me senatorin Italian.

Që nga 20 korriku 2004 ai eshte president i Lazios

Senatori Claudio Lotito ishte mes personaliteteve që përshendeten kuvendin Kombëtare të PD me 2 dhjetore
Do të jemi përkrah PD në rrugën e modernizimit të saj ishte mesazhi i senatorit Italian

“Ju inkurajojmë në procesin e rëndësishëm të ndryshimit dhe mbi të gjitha të modernizimit që po i jepni jetë, i konsideruar nga të gjithë ne si themelor për çdo forcë politike që aspiron të përfaqësojë me krenari vlerat që na bashkojnë në familjen tonë të madhe të demokracisë dhe lirisë në Evropë.

Forza Italia do të jetë përkrah Partisë Demokratike të Shqipërisë, jo vetëm brenda Partisë Popullore Evropiane, por edhe në promovimin dhe zgjerimin e mëtejshëm të miqësisë historike që lidh dy vendet tona dhe në procesin themel” shkroi ne mesazhin e tij senatori Italian

Latest articles

Related articles