Protesta Pro-Palestinës në Tiranë. Të ndalen sulmet në Gaza

Qytetarët shqiptarë kanë dalë ditën e sotme në protestë në mbështetje të Palestinës që po sulmohen nga Izraeli në Gaza. Me pankarta në duar, qytetarët janë mbledhur në sheshin Skëndërbej në Tiranë dhe po protestojnë për sulmet në Gaza, ku janë vrarë mijëra njerëz.

Në foto shihen dhjetëra qytetarë shqiptarë që po protestojnë, ndërkohë që nuk kanë mundur as shqiptarët e Kosovës, të cilët kanë ardhur vetëm për të marrë pjesë në këtë protestë.

Latest articles

Related articles