33 vite në pushtet dhe djalin pa shtëpi, me qira!

Sali Berisha thotë se Lulzim Basha i vuri gjobë atij të kullave. Pa përmendur emër apo referencë. E lëshoi si lopa për të ndotur dynjanë.

Pyetja është: atij të kullave? Kujt?

A mos e keni fjalën për Z. Shtufi që mban me qira Shkëlzen Berishën?

Thuaji emrat Doktor Berisha. Se ke 30 vite pushtet dhe e ke djalin pa shtëpi, me qira tek z.Shtufi!?

Latest articles

Related articles