Sokol Sadushi, zgjidhet Kryetar i Gjykatës së Lartë

Gjatës së sotme është zhvilluar mbledhja e përgjithshme e gjyqtarëve të Gjykatës së Lartë për të zgjedhur Kryetarin e të kësaj Gjykate.

Në përfundim të mbledhjes, rezultoi se i zgjedhur me 17 vota pro dhe 1 votë kundër, Sokol Sadushin

Latest articles

Related articles