Mblidhet shoqata “Berisha-Bardhi”, deputetët merren me telefonat

Takimi i sotëm i antarëve të shoqatës “Berisha-Bardhi” ka ardhur në tkurrje pasi pjesëmarrja ka ardhur në ulje pasi morën pjesë rreth 24 deputetë. Dhe jo vetëm që ky është takimi i 4të, por deputetët merren më shumë me telefonat sesa dëgjojnë njëri tjetrin sepse në historinë klasike të partisë së Berishës, vetëm ai mendon.

Latest articles

Related articles