Dashnoret e politikanëve janë këto vajza të famshme të ekranit

Politikanët kur tradhtojnë në shumicën e rasteve zgjedhin ta bëjnë shkeljen e premtimit të kurorës me vajzat e famshme dhe më të bukura të ekranit.

Është kjo e vërteta që u zbulua në emisionin “Glamour” në televizionin “Ora Neës” nga dedektivja private Shkënda Lili.

Duke iu përgjigjur interesimit të moderatores Ester Bylyku, Lili theksoi se përveç politikanëve, janë edhe personat e përfshirë në shtresat e larta ekonomike.

“Politikanët dhe shtresa e lartë ekonomike tradhtojnë sigurisht me gocat e ekranit. Me ato gocat e bukura që e mbajnë veten se janë dikushi, dhe jo me një gocë të thjeshtë. Të paktën kjo mua më rezulton”, u shpreh dedektivja Shkënda Lili.

Latest articles

Related articles