Nëna te “Mbretëresha Geraldinë” sjell në jetë trinjakë

Në mëngjesin e së premtes Tirana ka marrë një lajm shumë të bukur, lindjen e trinjakëve në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”.

Foshnjat e sapolindura quhen Kajla, Kain dhe Krid.

Latest articles

Related articles