Gara për SPAK, emrat e 3 prokurorëve kandidatë

Janë zbardhur emrat e 3 kandidatëve që deri më tani kanë aplikuar për tu bërë pjesë Prokurorisë së Posaçme në SPAK.Mësohet se kandidatët janë Albert Kuliçi, Ndini Tavani dhe prokurori Ols Dado. Afati i fundit për aplikime është të hënën e ardhshme.

Latest articles

Related articles