Basha vijon turin, sot në Njësinë 11 në Tiranë, takime e biseda me qytetarët

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, sot ka zgjedhur Njësinë 11 për të vijuar turin e tij të takimeve.
Basha që në mëngjes ka qenë më zonën e vjetër të Laprakës, ku ka pasur biseda e takime me qytetarë të ndryshë si dhe ka konsumuar kafen e mëngjesit me disa prej tyre.

“Mirëmëngjes nga Lapraka ☀️✌️”, -shkruan Basha në Facebook

Latest articles

Related articles