Dëgjoni o Milet, Edi Paloka dora vetë i shpalli luftës Sorosit

Ish nënkryetari i PD të Lulzim Bashës për 8 vite, luftëtari i demokracisë konservatore, oratori i Kuvendit, z. Edi Paloka, përmes një komunikimi publik ka deklaruar se luftën e ka me George Soros, multi-miliarder amerikan me origjinë hebro-hungareze dhe pasuri 7 bilion dollarë. Edi Paloka, deputet, ka zbuluar edhe komplotin në SHBA, posaçërisht në Departamentin e Shtetit, e cila paskësh qenë kapur nga Sorosi baba dhe vijon me Sorosin e ri.

“Ne luftën e kemi me Sorosin, që për interesa të tij po mban në pushtet një monstër si Rama.

Është e vërtetë që Sorosi është i fortë, aq sa të influencojë edhe DASH. Ky është një realitet”.

Kuptohet, vetëm Saliu dhe Edi nuk janë të kapur nga Sorosi dhe këto deklarata bëhen ti lexojë doktori në mëngjes.

Latest articles

Related articles