LITA: Gaz Bardhi kaloi nga legaliteti në ilegalitet politik, deputetët e kanë kuptuar gabimin

Gazetari, Lavdrim Lita ishte i ftuar në studion e Ora News ku foli për edhe për zgjedhjet në Kukës dhe takimin mes Bardhit dhe Berishës.

” Takimi vjen në ditët e fundit të fushatës është në mbështetje të Emri Vatës. Nga pikëpamja politike ka një firim të numrave. Nga tam tami me 43 në 26 deputetë. Gaz Bardhi kaloi nga legaliteti i PD në ilegalitet politik dhe shumë deputetë e kanë kuptuar gabimin. Përsa i përket refomës zgjedhore të gjitha partitë politike të përfaqësohen. Deputetët e dinë mirë se cila janë problematika e zgjedhjeve.

Latest articles

Related articles