PS mbledh grupin parlamentar, diskutime nga rritja e pagave tek emri për Avokatin e Popullit

Partia Socialiste ka mbledhur ditën e sotme grupin parlamentar. Kjo shënon dhe mbledhjen e parë të këtij grupi nën drejtimin e Bledi Çuçit.

Një prej çështjeve më të rëndësishme që do të diskutohen në këtë mbledhje, do të jetë zgjedhja e Avokatit të Popullit.

Gjithashtu, në tryezën e grupit parlamentar të PS-së do të jetë dhe një kërkesë për të ngritur një grup pune për të zgjedhur Avokatin e ri të Popullit.

Çështja tjetër e rëndësishme, për të cilën pritet të ketë diskutime në këtë takim, do të jetë edhe projektligji për rritjen e pagave të gjyqtarëve. Për miratimin e këtij ligji që kërkon një shumicë prej 84 votash, do të duhet edhe mbështetja e opozitës.

Latest articles

Related articles