PD, Papa: Veliaj çoi edhe 6 milion euro për inceneratorin e Tiranës. Nuk ka asgjë për shkolla e çerdhe

Sot Këshilli Bashkiak vendosi dhe 6 mln euro të tjera në dispozicion inceneratorit që është në sekuestro.

Në lidhje me këtë vendim absurd ka reaguar grupi i këshilltarëve të Partisë Demokratike.

Kryetarja e grupit Enriketa Papa shkruan në status se fleterrufeja që sot Kryebashkiaku i Bashkia Tiranë, paraqiti në mbledhjen e Këshilli Bashkiak Tiranë, për të justifikuar pagesën prej 6ml €uro që bashkia i shton 100 ml €urove të paguara për aferën korruptive të incineratorit të Tiranës, aferë korruptive tashmë nën hetim dhe sekuestro nga SPAK, është simbol i arrogancës së pushtetit përkundrejt qytetarëve dhe taksapaguesve të Tiranës.

Reagimi në emër të grupit të këshilltarëve të PD në bashkinë Tiranë, nga kryetarja e grupit, Enriketa Papa

Dacibao (fleterrufeja) qe sot Kryebashkiaku i Bashkia Tiranë, paraqiti ne mbledhjen e Këshilli Bashkiak Tiranë, per te justifikuar pagesen prej 6ml €uro qe bashkia i shton 100 ml €urove te paguara per aferen korruptive te incineratorit te Tiranes, afere korruptive tashme nen hetim dhe sekuestro nga SPAK, eshte simbol i arrogances se pushtetit perkundrejt qytetareve dhe taksapaguesve te Tiranes.

Duartrokitjet ne unison te keshilltareve bashkiak perkundrejt fleterrufese, deshmuan neglizhencen, dhe arrogancen e pushtetit, teksa me forcen e kartonit, ju hoqen qytetareve te Tiranes, 6 ml €uro, te cilat mund te investoheshin per shkolla, kopshte, apo cerdhe te munguara te qytetit tone.

Kjo „kontrate koncesionare per ndertimin e Landfillit, inceneratorit dhe rehabilitimin e venddepozitimeve ekzistuese ne Tirane dhe prodhimin e energjise elektrike”, eshte maja e ajsbergut te korrupsionit te frikshem qe i eshte bere parave te qytetareve shqiptare, per nje objekt qe nuk eshte ndertuar, qe nuk ekziston, por qe duartrokitet me pathos vetekenaqesie te keshilltareve socialist te Bashkise Tirane, teksa vete afera eshte nen sekuestro nga SPAK, tregon mungesen totale te empatise ndaj taksapaguesve, dhe i sherben vetem pushtetareve qe shoerdorojne detyren ne afera korruptive, ne kurriz te qytetareve.

Keshilltaret bashkiake te Partia Demokratike e Shqipërisë e denoncuan dhe e kundershtuan pagesen prej 6ml €uro ne dobi te nje afere korruptive nen hetim nga SPAK.

Latest articles

Related articles