PD del me njoftim zyrtar: Nuk mund të keqpërdoret më emri i Partisë Demokratike, nuk do të lejohet

Partia Demokratike ka dalë sot me një njoftim zyrtar ku thuhet se në njoftimet zyrtare të PD, do duhet të vijnë vetëm nga zyra e shtypit të PD dhe jo nga subjekte apo individë të tjerë.

Përfaqësues të vetëm të zyrës së shtypit janë konkretisht Patrik Sadikaj dhe zëdhënësja Mirela Karabina.

Do të ndiqen të gjithë hapat ligjorë për mos dëmtimin e identitetit të PD, thuhet ndër të tjera në njoftimin zyrtar.

Latest articles

Related articles