Rrëzohet një helikopter amerikan me 20 marinsa në Australi

Një helikopter ushtarak amerikan, me rreth 20 marinsa në bord, u rrëzua gjatë një manovre ushtarake në brigjet e Darvinit, Australi.

Kjo u raportua nga ”Sky News” duke specifikuar se “rreth orës 11:00 me orën lokale helikopteri ”Osprey” u rrëzua pranë ishullit Melville.

Disa ushtarë në bord janë të zhdukur.

Rreth 2 500 ushtarë nga Australia, SHBA, Indonezia, Filipinet dhe Timori Lindor po marrin pjesë në manovrat ushtarake “Predators Run”

Latest articles

Related articles