STERILIZIMI – Detyrim paraqitje për rektorin e Universitetit të Mjekësisë, Arben Gjata!

Rektori i Universitetit të Mjekësisë njëherësh shefi i kirurgjisë, Arben Gjata
Rektori i Universitetit të Mjekësisë njëherësh shefi i kirurgjisë, Arben Gjata është një ndër të 8 arrestuarit nga SPAK për koncensionin e sterilizimit.

Ndaj tij është caktuar masa detyrim paraqitje, emrat për të cilët SPAK ka caktuar masat për zyrtarët e MSH-së, të cilët akuzohen për ‘Falsifikim’ dhe ‘shpërdorim detyre’.

Arrest me burg

Klodjan Rjepaj, ish-zëvendësministri i Shëndetësisë

Fitoi koncesionin 100 milionë euro të sterilizimit/ Shoqërohet nga policia biznesmeni, Ilir Rrapaj!

Ilir Rrapaj, ka akuzën e mashtrimit

Arrest shtëpie

Saimir Kadiu drejtor ekonomik

STERILIZIMI/ Arrestohet ish-zv/ministri i shëndetësisë dhe biznesmeni (Emrat)
Marsela Serjanaj drejtoreshe juridike

Detyrim paraqitje

Arben Gjata

Pertef Mersini

Genc Burazeri

Naile Ajazi.

Koncesioni i sterilizimit përllogaritet të ketë pasur një vlerë prej 100 milionë eurosh dhe shtrihej në një afat 10-vjeçar.

Latest articles

Related articles