Pampuri: Beqaj është ‘koka’ e koncesionit të sterilizimit, ka në ‘kurriz’ check up

Deputetja demokrate Oriola Pampuri ka reaguar për koncesionin e sterilizimit, për të cilin thotë se koka e tij është ish ministri i shëndetësisë Ilir Beqaj. Pampuri shkruan se Beqaj është përgjegjës edhe për koncesionin e check up.

“Besoj me pak logjikë dhe pa ndonjë zgjuarsi të madhe, kuptohet që Ilir Beqja, është koka e koncesionit të sterilizimit, sigurisht “trimi i mirë me shokë shumë”, por Beqja nuk ka vetëm kusurin e sterilizimit, kështu që më parë shokët dhe pas check up-it dhe Beqja. Kështu që inkurajojmë SPAK, në çdo hap në punën kundër korrupsionit dhe të korruptuarve”, shkruan Pampuri.

Latest articles

Related articles