Kreu i PD Vlorë, Gjergj Nika: Ti japim fund krizës. Proçesin se ka ndalur dot Berisha e jo më Bardhi

Krerët e degëve në Vlorë dhe në Korçë kanë folur për mediat teksa janë duke u mbajtur zgjedhjet për kryetarin e ri të PD.

Kryetari i PD dega Vlorë, Gjergji Nika thotë se demokratët duhet të votojnë për t’i dhënë fund krizës në PD. Anëtarë janë 1612, aktiv janë 750. Listën e kemi lënë të plotë për të respektuar ata anëtar që duan të shprehin vullnetin e tyre. Duhet të votojnë për t’i dhënë përfundimisht fund krizës në PD. Derisa gjithë kësaj periudhë se ka bërë dot Berisha e jo më Bardhi”.

Latest articles

Related articles