Mashtronin qytetarët e BE përmes Call center – Ja emrat e arrestuar nga SPAK

Zbardhen emrat e personave të përshirë në bandën shqiptarë që mashtronin shtetasit italianë, në lidhje me operacionin mes autoriteteve shqiptare dhe atyre italiane, për të investuar në bursa.

Janë ekzekutuar masat e sigurimit personal “Arrest në burg”, për shtetasit Hamit Dobi, Erion Kastrati, Aldo Pasku, Gjin Shelnishta, dhe Mojsi Zuna.

Sakaq janë ekzekutuar masat e sigurimit personal “Arrest në shtëpi”, për shtetasit Greta Gjoci, Olta Toci, Rezarta Ibrahimi dhe Silvana Veliu.

Latest articles

Related articles