Detaje nga megaopracioni, mes të arrestuarve edhe Astmer Bilali, pjesë e grupit kriminal “Bajri”

Detaje nga megaopracioni, mes të arrestuarve edhe Astmer Bilali, pjesë
Nga megaopracioni i Policisë së Shtetit në bashkëpunim me Prokurorinë të shtrirë në disa qytete është dhe Astmer Bilali, pjesë e grupit kriminal “Bajri”.

Astmer Bilali dyshohet si personi kryesor që vrau Fatbardh Licin në vitin 2018 si dhe për sulm ndaj trajnerit Ernest Gjoka në vitin 2019. Sakaq, ish-boksieri, pjesë e grupit të Bajrajve, është arrestuar për armëmbajtje pa leje.

Nga megaopracioni i shtrirë në Tiranë, Shkodër dhe Kukës janë arrestuar biznesmeni i njohur Pëllumb Gjoka dhe ish-drejtori i Forcave Operacionale, Oltion Bistri, Xhevahir Lita dhe drejtuesi i Prokurorisë së Rrethit Kukës.

Latest articles

Related articles