Në ditën e rrogës, Gjykata lëshon urdhër arresti për Arben Ahmetajn

Lëshohet nga Gjykata e Posaçme urdhri i arrestit për ish zv. kryeministrin Arben Ahmetajn.

Kështu pas heqjes së imunitetin nga Kuvendi dhe aprovimit të kërkesës së SPAK në Gjykatën e Posaçme, është hapur rruga për arrestimin pas akuzave të rënda mbi ish-Zv/ Kryeministrin e qeverisë Rama.

Ndërkohë që është në kërkim për tu arrestuar, Ahmetaj ndodhet jashtë vendit tonë dhe dyshohet se momentalisht është në Britani sipas avokatëve të tij.

Latest articles

Related articles