Përshihet nga flakët një sipërfaqe me 16 hektarë grurë në Fier, nuk dihet shkaku

Një sipërfaqe toke prej 16 hektarësh e mbjellë grurë është përfshirë nga flakët në fshatin Topojë të Fierit.

Mësohet se mjetet zjarrfikëse kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë të mundur shuarjen e tij.

Nuk dihet nëse shkak kanë qenë temperaturat e larta apo dora e njeriut.

Latest articles

Related articles