Nga puthja e parë tek raporti me ish-partneret dhe bashkëshorten, rrëfehet Gjergj Leka

Këngëtari Gjergj Leka në një rrëfim për jetën e tij personale, ku ka treguar raportin që ka me bashkëshorten e tij dhe ish-partneret.

Këngëtari Leka te emisioni ‘Rudina’ tha se ende i ruan kontaktet e ish-partnereve të tij dhe ia uron ditëlindjet.

Sakaq, i pyetur në lidhje me bashkëshorten e tij dhe emrin që i ka vendosur në kontaktet e telefonit, ai me humor tha ‘nusja 3’ por zbuloi se i ka shënuar emrin e plotë, Erisela Leka.

Pjesë nga biseda:

Nëse jeta jote do ishte një titull kënge si do ta titulloje?

Jeta ime mund të ishte me një këngë krutane, ubu.

Si të thërret me përkëdheli Erisela dhe si ia ke shënuar emrin në telefon?

Mua, Xhorxh. Nusja 3 (qesh). Ia kam shënuar emrin gjatë, Erisela Leka. Unë e kam numrin e telefonit, nuses 1 dhe 2, i bëj urim kur kanë ditëlindjet.

A e mban mend puthjen e parë?

Të them të drejtën e mbaj mend, sepse nuk mund ta quash puthje por ishin dy buzë që u prekën, ka qenë me një vajzë të baletit.

Latest articles

Related articles