Në Kuçovë Berisha-Meta, bashkojnë votat me Edi Ramën!

Sot në Bashkinë Kuçovë u bë konstituimi i Këshillit Bashkiak. Pati konsesus midis anëtarëve të Bashkë Fitojmë me anëtarët Partinë Socialiste në Këshillin Bashkiak. Ky konsensus midis Berishës e Metës ne Edi Ramën, mundësoi që nënnkryetare e Këshillit Bashkiak të zgjidhej Kristina Brahimaj, anëtare Këshillit Bashkiak nga radhët e Bashkë Fitojmë (Berisha-Meta). Kjo është e disata herë dhe e disata bashki ku anëtarët e Berisha-Meta në këshillat bashkiakë, bashkojnë votat me Edi Ramën.

Latest articles

Related articles