Ja kush janë të plagosurit në Tropojë, një prej tyre kalimtar


TROPOJË- Dy personat që kanë mbetur të plagosur në Tropojë janë identifikuar. Mësohet se të plagosur nga të shtënat janë Ardit Buçpapaj dhe Gazment Ponari.

Të dy personat kanë mbetur të plagosur në këmbë. Ndërkohë që mësohet se 32-vjeçari Gazment Ponari, ka qenë kalimtar i rastit

Latest articles

Related articles