Bushati: Kam dy video të Safet Gjicit, shfaqej me thes me para duke i shpërndarë

“Unë kam dy video, një video ku Safet Gjici që kishte mbledhur të gjithë reporterët sportivë dhe i jepte me pamje në të gjithë televizionet e vendit, se si i shpërndante me thes para. Safet Gjici është një figurë e errët se sa akti për të cilin po e kryqëzon shoqëria”- tha Andi Bushati

Latest articles

Related articles