SPAK vë nën hetim një tjetër kryebashkiak të PS

SPAK ka nisur hetimin për kryebashkiakun e Kuçovës, Kreshnik Hajdari. Prokuroria e Posaçme i ka bërë kërkesë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për një kopje të formularit të vetëdeklarimit të kryebashkikut të Kuçovës, Kreshnik Hajdari. SPAK po e heton për falsifikim të formularit të dekriminalizimit. Kryetari i Bashkisë Kuçovë, Kreshnik Hajdari rezulton i dënuar nga drejtësia greke për akuzën e “Kalimit të Paligjshëm të Kufirit”.

Në muajin mars të 2023, kryebashkiaku i Kuçovës, Kreshnik Hajdari, reagoi pas disa akuzave dhe lajmeve që tregonin se ai është dënuar në Greqi. Ai shprehej se nuk ka qenë në dijeni të këtij vendimi.

Latest articles

Related articles