Njoftohet mbledhja e Kryesisë së PD

Të nderuar anëtarë të Kryesisë,

Sot, datë 22 qershor në orën 20:00 në zyrat e PD, do të mbahet mbledhja e kryesisë për të diskutuar dhe miratuar kandidaturat për Kryetar të PD.
Faleminderit.

Latest articles

Related articles