VIDEO: Macron piu një shishe të tërë birre me një lëvizje

Presidenti francez Emmanuel Macron ndoqi finalen e ligës së regbit dhe më pas shkoi në dhomën e zhveshjes për të uruar fituesit. Por edhe na tregoi një anë që nuk e kishim parë kurrë më parë. Teksa shihte ndeshjen, aty dhe mes duartrokitjeve të lojtarëve, ai piu një shishe të tërë birrë.

Latest articles

Related articles