Deputeti i PD-së Çollaku: Të zgjidhet urgjentisht kryetari, jemi në situatë të jashtëzakonshme

Deputeti i PD, Kreshnik Çollaku është shprehur se duhen mbajtur sa më shpejt zgjedhjet për kryetarin e ri të kësaj force politike.

Ai u shpreh se Këshilli Kombëtar nuk mund të mblidhet pasi ka dy vakanca emergjente, mungon kryetari dhe gjysma e anëtarëve.

“Dy janë vakancat emergjente, nuk ka një kryetar dhe ka një vakancë në gjysmën e anëtarë të Këshillit, kështu që nuk ka çfarë të mblidhet. Prioritet të hapet procesi i zgjedhjes së kryetarit dhe plotësimin e Këshillit Kombëtar”, tha për mediat.

Latest articles

Related articles