Familjet Soros dhe Berisha të angazhuara për votën e lirë!

Në një intervistë të fundit për “WSJ” Alex Soros ka bërë të ditur se është zyrtarisht trashëgimtari i pasurisë 25 miliardë dollarë të babait të tij, George Soros.

“Jam më shumë politik. Do financoj çështjet e votës lirë” – ka thënë ai.

Familja pasanike hebreje, me origjinë nga Hungaria “Soros” është në gjak me një familje tjerër pasanike nga Tropoja, Berishajt, edhe këta të angazhuar për betejën e “vots slir”.

Ish kryeministri Berisha pas humbjes më të rëndë të opozitës në 30 vite ka bërë thirrje për protesta për votën e lirë.

Siç duket të gjithë pasunarët e botës kudo që ndodhen, nga Nju Jork në Gjirin e Lalzit, interesohen “për votën e lirë”!

Latest articles

Related articles