Antarja e kryesisë së PD, Jupi: Jam në krah të kolegjit të kryetarëve, zgjedhje për kryetarin dhe forumet

𝐉𝐮 𝐪𝐞̈ 𝐤𝐞𝐧𝐢 𝐪𝐞̈𝐧𝐝𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐞̈ 𝐤𝐞̈𝐭𝐞̈ 𝐤𝐨𝐡𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐯𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐢𝐫𝐞̈ 𝐧𝐞̈ 𝐦𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐞̈ 𝐃𝐞𝐦𝐨𝐤𝐫𝐚𝐭𝐢𝐤𝐞,
Ju bëj me dije se në mbledhjen e kryesisë kam mbajtur këtë fjalë:
Për më shumë se një vit në emër të bashkimit, në emër të bashkëpunimit mes demokratëve, është humbur kohë e vlefshme për të marrë vendimet e duhura në kohën e duhur dhe me qëndrime të qarta.
▪️Vendimmarrja e drejtë, në kohën e duhur dhe qëndrimet e qarta së pari për identitetin politik të Partisë Demokratike është ajo që vlen sot.
▪️Kam qëndruar sepse kam shpresuar se së bashku kemi marrë disa vendime të rëndësishme në kuvendin e 18 dhjetor-it dhe shumë prej jush këtu keni votuar “PRO” – A i qëndroni ende atyre parimeve mbi të cilat duam të ringremë Partinë Demokratike?
▪️Padyshim nëse flasim për një proces kohezioni mes demokratëve, proces i cili do të duhet te ndodh në kohë, nuk shoh asnjë pengesë, madje e gjej të dobishme që kjo kohë të energjizohet me qëndrimet, aktet dhe vendimmarrjen e duhur.
▪️Nesër nuk do të ketë më kohë për Partinë Demokratike dhe të gjithë që sot kemi mundësinë për vendimmarrje të qartë e të drejtë nuk do mundemi ta bëjmë, do të mbajmë përgjegjësi historike për këtë.
▪️Në këtë situatë mendoj se është përgjegjësia jonë të japim energjinë e duhur, vlerësimin e duhur këtij momenti dhe të përgatitim strukturën e Partisë për zgjedhjet e saj të brendshme si për kryetar ashtu edhe për organet e tjera drejtuese.
▪️Unë jam me demokratët, me ata demokratë që kanë qëndruar, jam në krah të kolegjit të kryetarve me mundin dhe sakrificat e tyre, me akte konkrete, jo me fjalë.

Latest articles

Related articles