2 avionë bombardues rusë fluturuan mbi ujërat neutrale të Norvegjisë

Dy avionë bombardues strategjikë rusë kryen fluturime rutinë mbi Detin Norvegjez dhe Detin Barents në brigjet veriore të Norvegjisë, tha ministria e mbrojtjes.

Fluturimi zgjati pesë orë dhe u krye “në përputhje të rreptë me rregulloret ndërkombëtare të hapësirës ajrore”, tha ministria.

Rusia fluturon rregullisht bombarduesit e saj me rreze të gjatë Tu-95MС mbi ujërat ndërkombëtare.

Latest articles

Related articles