Zyrtari i DASH Escobar për BBC: Kurti të tërheqë policinë nga objektet në veri

Gjatë një interviste për BBC, i dërguari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor ka komentuar situatën në veri të Kosovës.

Escobar tha se Kurti duhet të tërheqë policinë nga objektet komunale dhe të fillojë punën për themelimin e Asociacionit.

‘Kurti duhet të tërheqë policinë nga objektet komunale, dhe urgjentisht, urgjentisht të fillojë punën për punën e Asociacionit’, tha Escobar.

Latest articles

Related articles