Basha: Një nga problemet kryesore është se rinia nuk dëgjohet. Nuk dëgjohen qytetarët

Basha: Nje nga problemet kryesore eshte se rinia nuk degjohet. Nuk degjohen qytetarët, te moshuarit, te rinjte. Nuk degjohen mbi te gjitha rinia shqiptare.
13 ne 100 te rinj qe votonin per here te pare, shkuan te votojne.
87 ne 100 votues nuk shkuan te votojne.
Kjo ndodhi sepse politika nuk I degjoi. Rinia iu ktheu kurrizin politikes.
Kljo nuk eshte zgjidhja. Kjo ehste lenga e gjate e Shqiperise. Sherimi eshte te flisni, aq sas te jete e pamudnur qe te mos ju degjoje.
Platforma e PD.
PD, duan apo nuk duan disa, PD do kthehet ne shpresen per Shqiperinew dhe shqiptaret. Dite te veshtira per PD dhe Shqiperine. Ta harrojne ata qer thurrin plane se do te zhdukin PD. E kunderta do ndodhe. Nuk lindem per veten tone, por lindem dhe rritemi per njerezit. Ne sot po gjejme udhen fale jush.

Latest articles

Related articles