Nëse dëshironi të humbni peshë, hani këtë frut çdo mëngjes

Shumë fruta janë të ulëta në kalori dhe të larta në fibra, të cilat mund të na ndihmojnë në mënyrë të konsiderueshme të humbim peshë, raporton Healthline.

Siç shpjegojnë nutricionistët, disa lloje frutash mund të rrisin ndjenjën e ngopjes. Në fakt, konsumimi i rregullt i disa frutave lidhet me peshë më të ulët trupore dhe një rrezik më të ulët të diabetit, presionit të lartë të gjakut, kancerit dhe sëmundjeve të zemrës.

Kjo është arsyeja pse nutricionistët kanë veçuar disa lloje frutash që konsumohen më së miri në mëngjes për humbje më të suksesshme në peshë dhe metabolizëm më të shpejtë.

Nëse dëshironi të humbni peshë, hani këtë frut çdo mëngjes

Shumë fruta janë të ulëta në kalori dhe të larta në fibra, të cilat mund të na ndihmojnë në mënyrë të konsiderueshme të humbim peshë, raporton Healthline.

Siç shpjegojnë nutricionistët, disa lloje frutash mund të rrisin ndjenjën e ngopjes. Në fakt, konsumimi i rregullt i disa frutave lidhet me peshë më të ulët trupore dhe një rrezik më të ulët të diabetit, presionit të lartë të gjakut, kancerit dhe sëmundjeve të zemrës.

Kjo është arsyeja pse nutricionistët kanë veçuar disa lloje frutash që konsumohen më së miri në mëngjes për humbje më të suksesshme në peshë dhe metabolizëm më të shpejtë.

Edhe ato janë:

grejpfrut;

mollët;

manaferrat;

kivi;

shalqi;

portokall;

avokado.

Latest articles

Related articles