Luizi “blen” shtëpinë në lagjen e zëngjinëve të rinj të Tiranës

Që prej daljes së tij nga shtëpia e Big Brother Vip, Luizin e kemi parë një frekuentues të hoteleve të Kodrës së Diellit.

Në një postim në “Instagram”, këngëtari përveç vlerësimit maksimal për hotelin me pamjen më fantastike në kryeqytet, ka “zbuluar”dhe një tjetër detaj i cili s’na shpëtoi pa e kapur.

Luizi ka treguar se tashmë është rezident në një nga lagjet më me zë të Tiranës, pikërisht te “Kodra e Diellit”. Si duket, banesa për të cilën më herët këngëtari tha se kishte blerë, ndodhet pikërisht në këtë lagje.

Latest articles

Related articles