Zgjedhjet, regjizori Kastriot Çipi: Humbi Berisha nuk fitoi Rama

Regjisori Kastriot Çipi tha në emisionin “Bilardo” se Sali Berisha ka humbur në zgjedhjet e 14 majit, por nuk ka fituar kryeministri Edi Rama.

Regjisori u shpreh se nuk votoi në Tiranë, pasi nuk kishte alternativë dhe ishte fushata më banale në historinë e Shqipërisë.

Nuk e di nëse Rama ka fituar ndonjëherë në kuptimin e asaj që quhet vërtet fitore, po që Berisha ka humbur, sigurisht ka humbur. Po në 2013-ën po, megjithëse shqiptarët votojnë kundër më tepër se sa pro. Nuk mund të themi që ka qenë e manipuluar ajo zgjedhje, atë e ka fituar Rama. Po këtë radhë sidomos kur mendon që Rama ka 10 vjet në pushtet, Veliaj dhe shumë të tjerë e kishin mandatin e tretë, madje mora vesh që kishte njerëz që e kishin mandatin e katërt dhe të pestë, edhe të vazhdosh të fitosh, sigurisht që ka humbur kundërshtari. Sidomos me ato që ka bërë Rama, për mua duhet të kishte rënë…”

Latest articles

Related articles