Basha voton bashkë me nënën e tij në Tiranë

Ish kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka votuar në mesditë për zgjedhjet lokale në qendrën e tij pa bujë dhe si një qytetarë i thjeshtë. Ai është shfaqur së bashku me nënën e tij.

Latest articles

Related articles