Shoqata antikomuniste ish të përndjekurve politikë Korçë apel qytetarëve: VOTONI PD

Shoqata antikomuniste ish të përndjekurve politikë Korçë, e drejtuar nga Vasillaq Orgocka dhe president nderi Ylber Merdani kanë dalë me një apel qytetarëve: VOTONI PD, voto 9.

Këtë mbështetje publike e ka bërë të ditur Elvin Bregu, nismëtari i listës së PD për bashkinë Korçë. Të njëjtën apel kanë bërë edhe degë të tjera të shoqatave antikomuniste, posaçërisht ajo e Shkodrës që kanë denoncuar tentativën për të çuar votat antikomuniste tek partia e Ilir Mrtës, me 140 faqe në dosjen e Sigurimit.

Latest articles

Related articles