Shkarkohet nga detyra prokurori i Tiranës dhe gjyqtari i Durrësit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin e Tiranës, Sokol Malaj, ish-prokuror i dosjes së 21 janarit. Gjithashtu KPK mori vendimin për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Durrësit, Petraq Çurri.

Latest articles

Related articles